KANALNA VENTILACIJA

Prikazano 2 rezultata

Prikaži:

BVN-VENTILATOR BDTX 355-A AC(WK)

Kratak opis:

Profesionalni ventilator sa opcijom podešavanja brzine preko opcionog kontrolora BSC

Kućište i ventilator su izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog lima koji je zaštićen od korozije. Svi modeli imaju motor sa spoljnim rotorom i zatvorenom strukturom čime se dobija na efikasnosti i uštedi prostora. Predviđeni su za protok vazduha do 40°C. Termalna kutija i nosač su deo standardne opreme. Dizajnirani su za rad između okruglih kanala, mogu se montirati u bilo kom položaju. Elise ventilatora su aerodinamički zakrivljene i sastavljene su od nagnutih unazad i retko poređanih peraja.

Za industrijsku i građevinsku primenu, u fabrikama, bolnicama, noćnim klubovima, kancelarijama, pozorištima, restoranima, itd…

VENTILATOR WKS 1000

Kratak opis:

Ventilatori VKS 1000 su standardno opremljeni motorima sa kugličnim ležajevima. Ovaj tip ležaja produžava vek trajanja ventilatora, smanjuje nivo buke i omogućava ugradnju ventilatora pod bilo kojim uglom. Moguće je povezati i regulatore brzine na ovaj industrijski ventilator, uz pomoć kojih se podešava potreban režim rada ventilatora.

Primena industrijskog centrifugalnog ventilatora VKS 1000

Industrijski ventilatori VKS 1000 je za pravougaone kanale i predstavlja neophodnu oprema za ventilaciju industrijskih prostorija, prodavnica, radionica, skladišta, garaža. Širok spektar vrednosti tehničkih parametara, moderan i estetski izgled omogućavaju upotrebu ventilatora ne samo u industrijskim već iu javnim zgradama.

Scroll To Top
Close
Close
Prodavnica
Filteri
0 Lista želja
0 Korpa
Close

Korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavite kupovinu