Isporuka i plaćanje

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Proizvodi poručeni preko ELEKTRIK – TRADE webshop-a šalju se u roku 24h od momenta prijema pordžbine. U slučaju da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude moguće isporučiti zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obavešteni putem maila u roku od 24h.

Izjava o konverziji

Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu loklanu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kredtnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koje je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.

Plaćanje na rate

Ukoliko je za Vašu platnu karticu omogućeno plaćanje na rate, nakon unosa broja platne kartice, ponudiće Vam se na odabir broj rata s kojim možete izvršiti plaćanje.

Za područje Srbije (veća mesta):

Ukoliko ste porudžbinu kreirali radnim danom do 14h, biće Vam poslata tog dana, isporuku očekujte sutradan u periodu od 7-16h. Za pošiljke poslate u petak, isporuka se vrši u subotu i ponedeljak. Ako ste porudžbinu poslali u petak posle 14h, pošiljku ćemo Vam poslati u ponedeljak.

Za područja Srbije (manja mesta):

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 14h, isporuku očekujte za 3-5 radnih dana.

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Kurir će dva puta pokušati da uruči pošiljku. Ukoliko prvi pokušaj isporuke ne bude uspešan kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja i ugovoriti sa Vama novi termin isporuke. Ukoliko ni tada isporuka ne bude uspešna, pošiljka će se vratiti u ELEKTRIK – TRADE i mi ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog vraćanja i ugovorili ponovno slanje.

Vašu porudžbinu možete platiti pouzećem, uplatnicom ili platnom karticom.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da nakon potvrde porudžbine izvršite uplatu iznosa iz Vaše porudžbenice zajedno sa troškom dostave. Plaćanje vršite popunjavanjem uplatnice u pošti ili banci, ili putem Vašeg e-banking naloga. Svi detalji vezani za plaćanje biće automatski postati na Vaš email.

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro, American Express ili Dina platnu karticu možete platiti porudžbinu online. Nakon što popunite formu za poručivanje bićete automatski preusmereni na sajt na kom vršite unos podataka sa platne kartice.

Nakon što unesete sve potrebne informacije o svojoj platnoj kartici  kliknete na PLATI. Nakon toga će biti prikazan rezultat transakcije, a Vama će na e-mail adresu biti dostavljena potvrda o kupovini.
Ukoliko je za Vašu platnu karticu omogućeno plaćanje na rate, nakon unosa broja platne kartice, ponudiće Vam se na odabir broj rata s kojim možete izvršiti plaćanje.

Ako je sve u redu sa transakcijom bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno izvršeno. Ukoliko je postojao neki problem sa transakcijom bićete vraćeni na sajt sa obaveštenjem o neuspelom plaćanju, nakon čega možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Svi podaci su zaštićeni i vidljivi.

Cenovnik isporuke:

Za naručenu robu čija je vrednost niža od 5.000 dinara, cena dostave je po cenovniku kurirske službe.

Za sve pošiljke čija vrednost prelazi 5.000 dinara, dostava robe je besplatna. 

Potvrdom poružbenice vi ste sklopili ugovor sa ELEKTRIK – TRADE o kupovini određene robe i
obavezali se da ćete istu platiti na način koji ste odabrali prilikom kreiranja porudžbine.
Ugovorna strana sa kojom ste zaključili ugovor je:

ELEKTRIK – TRADE
Živorada Kostića Moravca 11, 18000 Niš
Matični broj: 56238735
PIB: 103045639
Tel: 018 4200 755
email: office@etgroup.rs

Sklapanjem ovog ugovornog odnosa ostvarujete sva potrošačka prava predviđena Zakonom o zaštiti potrošača koja uključuju pravo na vansudsko rešavanje eventualnog spora povodom ugovora o kupovini robe. Cene artikala sa PDV-om su naznačene uz svaki artikal, a možete ih videti tokom kreiranja porudžbenice, kao i na kraju gde imate pregled svih poručenih artikala, količina i cena.

ELEKTRIK – TRADE zadržava pravo izmene cena bez prethodne najave. Provera i ažuriranje stanja zaliha se vrši više puta u toku dana. ELEKTRIK – TRADE ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do greške prilikom postavljanja cene na sajtu.

Za sva dodatna pitanja nas uvek možete kontaktirati na email: office@etgroup.rs

Scroll To Top
Close
Close
Prodavnica
0 Lista želja
0 Korpa
Close

Korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavite kupovinu