O NAMA

O NAMA

ELEKTRIK TRADE

Firma ELEKTRIK TRADE uspešno posluje od 2003.god. Osnovna delatnost firme je uvoz i veleprodaja LED rasvete, ventilacije i elektromaterijala. ELEKTRIK TRADE u svom širokom asortimanu ima preko 3.000 proizvoda. Prepoznatljivi smo kao pouzdan, ekspeditivan i siguran partner koji poštuje dogovor i svoj rad bazira na prodaji robe sa sopstvenog lagera, garantuje tehničku podršku, povoljnost uslova prodaje, brzu isporuku i pre svega KVALITET proizvoda.
Sve proizvode prati tehnička dokumentacija, adekvatni atesti i izjave.
Uvek smo dostupni za tehničku podršku i savet, a nalazimo se na adresi Živorada Kostića Moravca 11, u niškom naselju Pantelej.

Naša vizija

Naša vizija je da stalno napredujemo.
ELEKTRIK TRADE pruža KVALITET pre svega, trenutnu raspoloživost artikala i brzu isporuku, što je prvenstveno naš moto,garancija uspeha i vizija poslovanja za budućnost.
Svojim profesionalizmom, kvalitetom usluga i robe koju prodajemo, stekli smo poštovanje i lojalnost velikog broja kupaca.

Testimonial

Naši klijenti o nama

Vivamus tortor velit, porta nec mauris quis, lacinia non nisl volutpat arcu semper. Proin mollis est ac vestibulum eleifend consequat tristique.
Scroll To Top
Close
Close
Prodavnica
0 Lista želja
0 Korpa
Close

Korpa

Vaša korpa je prazna!

Nastavite kupovinu