Korisnički servis

Isporuka i plaćanje

Cenovnik isporuke:

Za naručenu robu čija je vrednost niža od 5.000 dinara, cena dostave je po cenovniku kurirske službe.

Za sve pošiljke čija vrednost prelazi 5.000 dinara, dostava robe je besplatna.

Ukoliko ste porudžbinu poslali radnim danom do 14h, isporuku očekujte za 3-5 radnih dana.

Na našoj veb stranici možete pratiti pošiljku:
Praćenje pošiljke

Nažalost, ne.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Neće zbog toga što proizvode šaljemo isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Više informacija o tome možete dobiti na našoj stranici:

Isporuka i plaćanje

Pravo na odustajanje, refundacija i reklamacija

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora o kupovini robe koju je kupio putem našeg sajta. Rok za odustajanje je 15 dana od dana kada mu je pošiljka isporučena.

Ukoliko želite da odustanete od ugovora o kupovini robe to možete učiniti slanjem obrasca za odustanak od ugovora elektronski na mail office@etgroup.rs ili poštom na adresu uz prethodnu najavu telefonom.

Izjava o odustajanju od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata u ELEKTRIK – TRADE i smatra se blagovremenom ako je poslata u roku 15 dana od dana kada je roba isporučena. Istekom navedenog roka gubite pravo na odustajanje od ugovora.

U slučaju odustanka od ugovora Vi snosite troškove vraćanja robe i dužni ste da u roku od 14 dana od odustajanja robu dostavite na našu adresu. Obrazac za odustajanje od ugovora možete preuzeti OVDE

ELEKTRIK – TRADE  je dužan da izvrši povrat novca koji je primio za robu u roku od 15 dana od dana kada je primio obrazac o odustanku ugovora.

ELEKTRIK – TRADE može odložiti povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok ne dostavite dokaz da ste istu poslali. Obrazac za odustajanje od ugovora možete preuzeti OVDE

Naravno. Proizvod koji reklamirate mora biti upakovan u kutiju, a reklamna greška mora biti označena. ELEKTRIK – TRADE  ne preuzima odgovornost za fizički oštećene proizvode ili proizvode koji su oštećeni nenamenskim korišćenjem. Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od Vaših zahteva vratiti novac, zameniti ili popraviti proizvod. Prijave reklamacija kao i detaljne informacije o pravima i obavezama kupca ili prodavca možete zatražiti putem telefona ili slanjem reklamacionog lista na email adresu office@etgroup.rs.

Reklamacioni list možete preuzeti OVDE.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, ELEKTRIK – TRADE  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom, imate pravo na zamenu uz priložen račun. Ukoliko ste kupovinu artikla izvršili putem Internet prodavnice, zamenu istog artikla možete izvršiti isključivo putem Internet prodavnice u roku od 15 dana od dana prijema artikla.

Ukoliko želite da izvršite zamenu proizvoda koji ste kupili preko Internet prodavnice, molimo Vas da pošaljete šifru proizvoda za koji želite da izvršite zamenu na email office@etgroup.rs ili nas pozovite na broj telefona 018/4200-755 gde ćete dobiti odgovor sa detaljnim instrukcijama o proceduri zamene.

Poručeni artikal nije moguće menjati ako je oštećen na bilo koji način.

Više informacija o tome možete dobiti na našoj stranici:
Reklamacije

Ukoliko niste našli odgovor na Vaše pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Telefoni

  069/213-43-69
  069/213-43-68
  069/236-83-01
  018/4200-755

  Email

  office@etgroup.rs

  Scroll To Top
  Close
  Close
  Prodavnica
  0 Lista želja
  0 Korpa
  Close

  Korpa

  Vaša korpa je prazna!

  Nastavite kupovinu